St. Quentin, Orval, Marsoupe, 1/tm 6 augustus 2003

Het was me het weekje wel weer maar laat ik bij het begin beginnen. Donderdagmorgen hadden Daphne en ik om een uur of 10.00 afgesproken bij Hans The Kick. Van daaruit zouden we vertrekken om voorbij Antwerpen aansluiting te zoeken met Marc, Beth, Gilbert, Steve en Ellen. Omdat we weinig tussenstops hadden schoot het lekker op.

Om een uur of 7 hadden we een camping gevonden in St. Quentin. Deze camping was van de gemeente en een oude tang van een jaar of 60 bewaakte de camping. Een camping als deze had ik nog niet eerder meegemaakt. Om 22.00 sloot de camping en werd alles hermetisch afgesloten. Je kon er niet meer af of op. Wel konden we nog net op tijd wat shoarma halen zodat we nog konden eten.

Read more: Repoman's Rollover

Whitney & Londen, Engeland, 2001

Eind november zijn Steve en ik naar Engeland geweest. Steve vroeg mij mee te gaan omdat hij polyester body parts voor zijn Plymouth Scamp in Whitney (bij Oxford) op ging halen. En uiteraard is het leuker om met zijn tweeën te gaan. Een paar dagen voor we vertrokken, vroeg Steve nog naar mijn schoenmaat. Waar dat voor nodig was, bleek toen ik donderdagavond bij Steve en Marlou aankwam. KLOMPEN. Jawel, Steve had klompen geregeld en deze beschilderd. Die van hem in gifgroen en die van mij zwart met de tekst Repoman. In 1 woord: Geweldig!

Read more: Londen

Sclayn, 15 t/m 17 juli 2005

Het is even geleden dat ik een report schreef van mijn Jeep ervaringen. Zoals de meeste weten, is het ook even geleden dat ik zelf met mijn eigen Jeepie gereden heb nu deze grondig werd verbouwd na mijn rollover in Marsoupe. Inmiddels is die dus zo ver klaar dat ik er weer mee kan Jeepen. De lijst van aanpassingen is te lang om hier op te noemen en ook niet de bedoeling van dit verslag.

Zoals ik al schreef was dit weer het eerste echte weekend met mijn eigen Jeep en dat is, afgezien van de heenreis, uitstekend bevallen. We hadden fantastisch weer en omdat het een paar dagen niet geregend had, was het terrein ook goed te rijden. Ongelukjes gebeuren er altijd en zo rolde Eef van een bergje af. De schade viel nog reuze mee en hij kon de rest van het weekend ook gewoon verder rijden. Zo hier en daar brak er nog een kruisstukje, yoke, vrijloopnaaf enz. maar dat is bijna standaard.

Read more: Repoman crashes again