St. Quentin, Orval, Marsoupe, 1/tm 6 augustus 2003

Het was me het weekje wel weer maar laat ik bij het begin beginnen. Donderdagmorgen hadden Daphne en ik om een uur of 10.00 afgesproken bij Hans The Kick. Van daaruit zouden we vertrekken om voorbij Antwerpen aansluiting te zoeken met Marc, Beth, Gilbert, Steve en Ellen. Omdat we weinig tussenstops hadden schoot het lekker op.

Om een uur of 7 hadden we een camping gevonden in St. Quentin. Deze camping was van de gemeente en een oude tang van een jaar of 60 bewaakte de camping. Een camping als deze had ik nog niet eerder meegemaakt. Om 22.00 sloot de camping en werd alles hermetisch afgesloten. Je kon er niet meer af of op. Wel konden we nog net op tijd wat shoarma halen zodat we nog konden eten.

Renaldo en Debbie kwamen pas na 22.00 uur aan en we hebben nog geprobeerd ze over het hek te krijgen maar die oude tang had het al te snel door. Ze hebben toen maar in het bos overnacht. Niet iedereen bleek even goed tegen een wijntje te kunnen waardoor we konden genieten van de gevolgen daarvan. Tjonge jonge wat een feest. Ellen kon de tent niet meer open krijgen. Marc heeft dat toen maar gedaan en Ellen naar binnen geduwd met de mededeling dat ze moest gaan slapen (woef) Helaas deed ze dat niet en Steve werd dat al snel zat. Ik zal je de details maar besparen. Uiteindelijk, om een uur of 4, werd het dan toch rustig en konden we nog even een paar uurtjes slapen.

Read more: St. Quentin, Orval, Marsoupe, 1/tm 6 augustus 2003

Hemelvaart, Bouillion, Belgie, 2001

Het was een fantastisch Hemelvaart-weekend. Lekker met de Jeep naar de Ardennen geweest. Op dat moment had ik nog geen eigen Jeep dus ben ik met Steve meegereden. Op zich al een avontuur want we kenden mekaar nog maar een uur. n wat waren we vergeten. Gelukkig niet de auto maar de tent (gvd). Geen nood, we waren welkom om bij andere mensen in de vouwcaravan te logeren. Vanwege het gesnurk niet echt een succes. Toch maar een hotel opgezocht voor de volgende nachten. Wat een beestenbende was het weer. Sommigen hadden zelfs een tapinstallatie meegenomen. Aan alcohol uiteraard geen gebrek. Verder was het dansen achter op de auto, vlammende uitlaten (wat een geluid zo'n 4l V8 !) en een mooie natuur

Mol, Belgie, september 2001

De vuurdoop. Voor het eerst met mijn eigen Jeep een weekend op stap.  Vanuit Almere pikte ik eerst Hans (The Kick), en in Amersfoort Dick op om vervolgens naar Steve in Werkendam te rijden. Van daaruit reden we met 4 Jeeps naar Mol (Belgie). De organisatie had een keurige camping geregeld. Nadeel is dat je je een beetje moet gedragen omdat er nog andere gasten zijn. In totaal waren we daar met ruim 60 Jeeps. Ook diverse Jeepers uit Belgie waren er. Hoewel we ons best deden om het netjes te houden is het toch niet helemaal gelukt. Er was er een die met een Harley een BurnOut in het restaurant deed. Op zich wel cool maar later begreep ik dat het niet de bedoeling was. Vaag staat me ook nog bij dat Steve en ik de vijverpartij in het restaurant zijn ingedoken. Mijn Jeepie heeft het ook goed gedaan. Alles is nog heel.