Steamy Trials, Bouillon, Belgie, 9 t/m 12 mei 2002

Eindelijk was het weer zover: een weekend voor Jeepers. Lang naar uitgekeken. Helaas niet met mijn eigen Jeepie want die staat nog steeds in de shop (automaat kapot) Donderdagmorgen eerst naar Steve (Diggler). In Hazeldonk hebben we Marcel (Boris) en Dick en Leo opgepikt en iets voorbij Antwerpen Luc met family.

Op de camping aangekomen bleek dat de rest van de Mudbusters (Mudgyver, Musky en King of Metal) er al waren en al een kamp hadden opgezet en al lekker aan het bier zaten. Eerst maar de tent opgezet voor ik zelf een infuusje whiskey aanlegde. Achteraf maar goed ook want de eerste avond hadden we gelijk een heftige onweersbui te pakken. Dat beloofde in ieder geval genoeg bagger en daar kwamen we immers voor. De volgende morgen is de ene helft van de Jeepers eerst een soort survival gaan doen op voor mij veel te grote hoogte en daarna een trial, terwijl de andere helft een rit maakte van ruim 200 km.

De volgende dag was dat uiteraard andersom. De rit beatte helaas meer asfalt dan bagger dus lieren en slepen was niet nodig. De sfeer en de gezelligheid was gelukkig wel zoals het hoort. Prettige barbeque, karaoke (minder prettig) en kampvuur. Zondag was iedereen al vroeg op om de tent af te breken. Voor Geert-Jan (Musky) was dat niet meer nodig want zijn Jeep was de vorige ochtend al over zijn tent heen gereden toen die van de handrem schoot.